Affiliate worden bij TradeTracker

Vergoeding

Afhankelijk van je website en prestatie kunt je als affiliate per adverteerder een vergoeding krijgen voor het plaatsen van banners (cpm), geleverde bezoekers (klik), transacties (lead/sale), en eventueel zelfs een vaste commissie. Deze vergoeding is per adverteerder verschillend. Dit hangt af van het aantal bezoekers dat je site heeft en de relevantie van je doelgroep. Als je een computerwebsite hebt, moet je natuurlijk geen kinderspeelgoed promoten.

Campagnes

De campagnes zijn opgedeeld in categorieën, dat is erg makkelijk, want zo kun je gelijk naar de adverteerders die goed bij de doelgroep van je website passen. Bij de adverteerders staat ook een verhaal van wat de adverteerder aanbied en een beschrijving van het bedrijf. Je kunt ook de maximale keuringstermijn zien. Zo weet je wanneer je je geld kunt verwachten.

Advertenties

Er zijn verschillende advertenties. Je hebt gewone tekstlinks, banners en html-advertorials. Als je steeds verschillende advertenties op je website wilt hebben kun je de advertenties toevoegen aan een zgn. rotator. Zo word elke keer als de pagina wordt herladen een andere advertentie getoond.

Meld je aan als affiliate bij Tradetracker