Makkelijk geld verdienen met oude mobiele telefoons

Veel mensen weten niet dat ze overal in huis spaargeld hebben liggen in de vorm van oude producten. Dit kan een oude tablet zijn maar ook een oude mobiele telefoon die niet meer werkt of als reservetoestel bewaard wordt. Laten we eerlijk zijn; de kans dat je deze producten nog een keer gaat gebruiken is nihil. Een groot deel van de oude mobieltjes in Nederland wordt niet meer gebruikt en belandt uiteindelijk bij het afval. Dat is erg jammer aangezien je er makkelijk geld mee kunt verdienen.

Hoe verdien je geld met oude mobiele telefoons?
Iedereen weet dat je een oude product op Marktplaats kunt plaatsen. Het nadeel is alleen dat je er veel moeite voor moet doen om het product te verkopen. Je moet een advertentie aanmaken, een tekst verzinnen, foto’s maken, onbekenden aan de deur te woord staan en ga zo maar door. Het kan gelukkig makkelijker. In Nederland zijn de laatste jaren steeds meer recycling bedrijven actief die mobiele telefoons van consumenten kopen. De verkoop kan een leuk extraatje betekenen voor de verkoper van de mobiele telefoon. Een oude iPhone 5 met 16gb is bijvoorbeeld nog altijd € 94,50 waard. Dan praten we over een toestel van bijna 4 jaar oud.

Hoe begin ik?
Je gaat naar de website van het recycling bedrijf en je zoekt je telefoon op. Er zijn meerdere bedrijven waar dit mogelijk is. Een overzicht vind je hier. Als je de telefoon gevonden hebt dan vul je de staat van het toestel in waarna je direct ziet hoeveel je kunt krijgen voor het toestel. Ben je tevreden? Verstuur dan je gegevens en je ontvangt een code waarmee je mobiele telefoon gratis kunt versturen. Het is ook mogelijk dat je een envelop thuis ontvangt waarin je de mobiele telefoon kunt stoppen en terug kunt sturen. Het bedrijf controleert vervolgens de mobiele telefoon en als alles klopt ontvang je de betaling zo snel mogelijk. Het is echt makkelijk en je hoeft geen uren te verspillen aan het verkopen waarbij je zelf actief op zoek gaat naar een koper.