Simpel geld verdienen

De simpelste manier om geld te verdienen is door mails te lezen en op links te klikken. Dat kan bij zogenoemde GPT-programma’s. GPT staat voor Get Paid To.

Uitleg spaarprogramma’s

Via deze spaarprogramma’s krijg je de mogelijkheid om websites te bezoeken, e-mails te lezen, enquêtes in te vullen en spelletjes te spelen. De adverteerder betaalt het spaarprogramma, en die betalen jou weer. Zo verdien je een paar cent voor het lezen van e-mails. Maar als je bij veel spaarprogramma’s ingeschreven staat, en elke dag een aantal mails leest, links klikt en spelletjes speelt verdien je toch een leuk bedrag per maand.

Ik ben echter geen voorstander voorstander van dit soort sites, omdat je al die bedrijven je privégegevens geeft. Die slaan ze dan op in een database. Als ze je dan iets willen aansmeren, dat volgens de enquete bij je past, zullen ze je allemaal reclame opsturen.

Aanmelden spaarprogramma’s

Het aanmelden bij spaarprogramma’s is gratis. De meest bekende (en best betalende) spaarprogramma’s zijn Moneymiljonair en Euroclix en wincadeaubon. Je kunt op de banners klikken om mee te doen aan het spaarprogramma en beginnen met geld te verdienen.