Bespaar geld met prepaid bellen

Gebruik je je mobiele telefoon niet vaak? Dan is het niet nodig om een abonnement af te sluiten voor de mobiele telefoon. Prepaid bellen is dan een geschikte optie waarmee je geld kunt besparen. Er is geen langdurig contract of vervelende hoge rekeningen die op de deurmat vallen. Met een prepaid simkaart weet je van tevoren precies wat je betaalt. Je betaalt voor wat je verbruikt; zo simpel is prepaid bellen. Vooral als je niet veel gebruik maakt van de mobiele telefoon is prepaid bellen dé manier om geld te besparen. Je vermindert de maandelijkse lasten terwijl je nog altijd kunt bellen als je dat wilt. Door het beltegoed op te waarderen weet je precies hoeveel je uitgeeft aan het bellen; geen verrassingen.

Hoeveel kost prepaid bellen?
Prepaid bellen hoeft niet duur te zijn en het hangt voornamelijk af van de prepaid telefoon die je wilt gebruiken. Een goedkope prepaid telefoon is al verkrijgbaar voor een bedrag van circa 50 euro terwijl het ook mogelijk is om een nieuwe iPhone te kiezen van meer dan 700 euro. De huidige prijzen van prepaid telefoons zijn hier te vinden. Het is ook mogelijk om via Marktplaats een tweedehands mobiele telefoon te kopen of om een overbodige mobiel van een vriend of familielid te lenen.

Bespaar geld met prepaid bellen
Vrijwel alle mobiele providers bieden prepaid simkaarten aan. De prepaid simkaart vormt een goedkoop en flexibel alternatief voor de inmiddels traditionele telefoonabonnementen. Aangezien alles wat je kunt verbruiken van tevoren betaald is loop je geen risico op hoge telefoonrekeningen. Het is geschikt voor iedereen onder de 18 jaar, personen zonder bankrekening maar ook voor iedereen die gewoon geen abonnement wil voor mobiele telefonie.

Geen hoge rekeningen
Prepaid bellen is vooral handig als je geen hoge rekeningen wilt ontvangen terwijl je de smartphone niet veelvuldig gebruikt. Met name als je van plan bent om de smartphone niet iedere dag te gebruiken dan is een contract niet nodig maar is prepaid bellen in veel gevallen de beste optie. Wat heb je immers aan een abonnement waar je vrijwel geen gebruik van maakt?