Korting bij MediaMarkt

Wanneer je op zoek bent naar korting bij de Mediamarkt zijn er regelmatig acties en aanbiedingen die je flinke korting opleveren. Zo maak je deze voordelige elektronica gigant nóg goedkoper. Wil je niet op goed geluk naar de winkel of website, maar nú besparen op elektronica, witgoed en de rest van het aanbod? Lees dan snel verder!

Over de MediaMarkt

Onze oosterburen genieten al sinds 1979 van het brede aanbod en de aantrekkelijke prijzen van de MediaMarkt. Sinds de elektronica aanbieder in 1999 de sprong waagde en zijn eerste winkel in Nederland opende is het snel gegaan. Begrijpelijk, want de producten zijn altijd bijzonder scherp geprijsd. Tegenwoordig vind je de fysieke winkels in alle grote steden en hebben ze een zeer populaire MediaMarkt webshop.

De laagste prijzen bij MediaMarkt

Zowel op de website als in de winkel worden productprijzen bij MediaMarkt direct aangepast op de grootste concurrenten. Zie je geen elektronisch prijskaartje in de winkel? Controleer dan voor de zekerheid nog even de prijzen

online en spreek de verkoper er simpelweg op aan wanneer je het product ergens anders goedkoper vindt. Ze passen de prijs dan ter plekke voor je aan!

Kortingscodes

Ben je op zoek naar een kortingscode om zo wat mooi voordeel te scoren? Dan kan je lang zoeken. In tegenstelling tot veel andere webshops maakt de MediaMarkt geen gebruik van actiecodes omdat ze, naar eigen zeggen, ook zonder codes altijd de beste prijzen aanbieden. Gelukkig zijn er wel regelmatig acties waarbij je zonder het gebruik van een speciale code van grote kortingen bij de MediaMarkt kan profiteren.

MediaMarkt korting in het voorjaar

Hoewel het nooit ruim van te voren wordt aangekondigd, kan je er wel op rekenen dat het vroeg in het nieuwe jaar raak is: Gigantische MediaMarkt korting tijdens de jaarlijkse BTW actie. Elk jaar opnieuw staat de winkelketen enkele dagen in het teken van ‘BTW weg ermee’ en ontvang je 21 procent korting op alle producten.

Korting op bezorgkosten

Wanneer je in een webshop een mooi koopje hebt gevonden is het altijd maar weer de vraag wat de prijs zal zijn als deze eenmaal in je winkelmandje zit. Er komen vaak nog bezorgkosten bij die je voordelige aankoop alsnog een dure kunnen maken. Bij de Mediamarkt vindt je echter niet alleen voordelige elektronica met de bekende MediaMarkt korting op de adviesprijs, maar worden alle producten ook nog eens volledig gratis thuisbezorgd. Dat voorkomt vervelende verrassingen bij het afrekenen.