Betaalbaar en duurzame kleding assesoires

Ooit gehoord van kleding met houten knoopjes? Het is helemaal hip de laatste tijd. Wist u dat u deze houten knoopjes in alle vormen en maten kunt verkrijgen? De in 2014 gestarte webshop YourMemoriesGifts.nl biedt houten knoopjes en houten speelgoed aan tegen zeer betaalbare en aantrekkelijke prijzen. Dat komt omdat ze zelf de knoopjes en puzzels kunnen maken en verwerken. Met een geavanceerde 3d laserprinter kunnen allerlei soorten knoopjes, puzzels en speelgoed worden gemaakt. Op deze manier kan YourMemoriesGifts knoopje en andere houten objecten snel en goedkoop aanbieden.

Knoopjes in alle soorten en maten.
Het mooiste aan de knoopjes van YourMemoriesGifts is dat ze ook nog eens eigen kenmerken kunnen verwerken. U kunt zelf het formaat, de vorm en zelfs persoonlijke kenmerken toevoegen. Zo heeft u altijd unieke houten knoopjes. U kunt deze knopen op kleding of quilts naaien, maar ze worden ook gebruikt voor unieke anzichtkaarten of zelfs kerst en verjaardagskaarten. Het biedt een unieke mogelijkheid voor een speciale verrassing van een dierbare.

Zo worden ze gemaakt
De houten knoopjes worden gemaakt van gestoomd beukenhout en gelasergraveeerd voor een zeer gedetaileerd afwerking. Daarna worden ze speciaal behandeld en eventueel gewassen indien nodig, zodat stof en ander vuil snel en eenvoudig verwijdert worden.

Kijk voor vele leuke winkel tips op Winkelweetjes