Black Friday 2017: Het idéale moment voor een cadeau!

Wanneer je op zoek bent naar een supertof verjaardagscadeau dan is Black Friday 2017 dé dag om te omcirkelen in je agenda. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf, of voor een familielid; Tijdens Black Friday is het moeilijk om niet te slagen.

Tips voor Black Friday

Tijdens Black Friday geven ontzettend veel merken, winkels en webshops mega kortingen op super toffe producten. Het is dan ook super lastig om te kijken of jouw product of lievelingswinkels meedoen aan Black Friday.
Wij geven vandaag een belangrijke tip wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeau (bedank ons later). Op www.blackfridayshops.nl kun je namelijk in één overzicht alle deelnemende winkels zien.

Hoe komt deze website aan alle deelnemers?

Al maanden voordat Black Friday plaatsvindt maken webwinkels en grote merken hun marketingkalender op voor 2017. Om die reden hebben alle deelnemers op de website aangegeven een actie te houden tijdens Black Friday 2017.
Zo weet deze website rondom Black Friday 2017 zeker dat de ‘opgegeven’ deelnemers ook daadwerkelijk met aanbiedingen gaan komen.
Ondanks dat nog niet 100% vaststaat welke producten worden aangeboden op deze speciale dag, is deze website een handige ‘startpagina’ om jouw zoektocht naar het ideale cadeau te starten.

Over Black Friday 2017

Black Friday valt in 2017 op vrijdag 24 november. Deze dag is het startsein voor alle winkels om shoppers naar hun winkel te krijgen. Bijna alle grote winkels doen mee aan Black Friday 2017 én hebben speciale aanbiedingen.
Denk aan Bol.com, Coolblue.nl of de Mediamarkt. Bij deze winkels staan diverse artikelen te koop tegen te gekke kortingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het met korting kopen tijdens Black Friday 2017.
Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit Amerika. In de stad Philadelphia werd er rond 1965 deze naam gegeven aan een enorme file die ontstond in én rondom de stad op de dag na Thanksgiving.