Vind snel een voordelig alles-in-1-pakket

Ben je op zoek naar een voordelig alles-in-1-internetpakket? Dan heb je de keuze uit diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Voordat je direct een abonnement afsluit, raden wij je aan om de diverse pakketten eerst even goed met elkaar te vergelijken. Zo kom je niet alleen te weten welke aanbieder het voordeligste pakket heeft, maar ook welke jou de beste voorwaarden en mogelijkheden biedt. Door een goede vergelijking te maken, vind je dus een internetpakket dat helemaal bij jou past.

De verschillen
Als je een internetabonnement wilt afsluiten, dan kun je kiezen voor internet via de kabel, ADSL of glasvezelinternet. Natuurlijk wil je een goede en snelle verbinding. Alleen wat zijn nu de verschillen?

Internet via de kabel
In Nederland wordt er al sinds 1995 internet via de kabel aangeboden. Hierbij wordt een signaal over de kabel verzonden. Deze kabel kan ook worden gebruikt voor telefonie en televisie. In Nederland zijn er twee providers die kabelinternet aanbieden. Dit zijn UPC en Ziggo. Aangezien er maar weinig aanbieders zijn van kabelinternet liggen de prijzen hoger. Wel is het internet vaak sneller dan internet via ADSL.
Internet via ADSL
ADSL staat voor Assymetric Digital Subscriber Line. Hierbij ligt de downloadsnelheid hoger dan de uploadsnelheid. Dankzij ADSL is onbeperkt internet mogelijk. Dankzij een ADSL-verbinding is het mogelijk om te bellen en te internetten via dezelfde aansluiting. Verder kun je via ADSL onbeperkt internetten, televisie kijken en bellen voor een vast bedrag per maand. Je weet dus waar je aan toe bent. Wel moet je er rekening mee houden dat de snelheid van het internet wat omlaag gaat, als je vaak televisie kijkt via deze verbinding.

Internet via glasvezel
Tegenwoordig zijn er ook steeds meer providers die glasvezelinternet aanbieden. Glasvezel staat ook wel bekend als fiber. Hierbij loopt het internet via een glasvezelnetwerk. Een internetverbinding via glasvezel is zeer snel en heel stabiel. Volgens veel aanbieders is dit dé toekomst. Het is sneller, betrouwbaarder en geruisloos. Wil je graag overstappen naar een alles-in-1-pakket via glasvezel? Doe dan deze postcode check om te zien of er al glasvezel bij jou beschikbaar is. Bovendien zie je dan ook welke provider een goede aanbieding heeft. Dankzij de postcodecheck vind je al snel een betaalbaar internetpakket op maat.