Affiliate programma PayPro

Als je een eigen product hebt is het ideaal om het te verkopen met PayPro als je weinig verstand hebt van het maken van een betaalsysteem. Ook voor de affiliates is het een handig programma, omdat je makkelijk producten kunt zoeken en het product waarvan jij denkt dat het het best verkoopt, op je website plaatsen.

Affiliates

Als je een product, bijvoorbeeld een ebook op je site wilt promoten, zie je op PayPro makkelijk hoeveel je verdient als je er iemand het ebook koopt. Je krijgt daarvoor je eigen link, die je op je website moet zetten. Als iemand via jouw pagina naar de adverteerders pagina gaat, wordt er ook een cookie geplaatst bij de klant, zodat het geld naar jou toe gaat als de klant het product pas later koopt.

Er zijn een aantal categoriën zodat je makkelijk de producten kunt vinden die jij wilt verkopen. Het voordeel van PayPro is dat alles erg overzichtelijk is. En je kan makkelijk allerlei producten verkopen, die het best bij je passen. Je kunt gelijk aan de slag. PayPro is overigens een Nederlands bedrijf en betrouwbaar.

Adverteerders

Paypro is ideaal voor adverteerders, die hun producten willen verkopen, omdat je erg snel je product kunt aanmaken, die andere mensen dan weer voor je verkopen. Paypro heeft ook een betaalsysteem dat je erg makkelijk kunt integreren in je site. Zo kunnen klanten betalen met bijvoorbeeld PayPal of Ideal.

Gratis lid worden van PayPro.