Affiliate programma M4N

Een leuke manier om geld te verdienen met je website is door advertenties op je website te plaatsen. Het is dan helemaal leuk als je dan ook makkelijk kan uitkiezen wat voor advertenties je plaatst en van welk bedrijf. Dat kan met affiliate programma’s, zoals M4N.

Wat is een affiliate netwerk?

]Een affiliate marketing netwerk is een netwerk waarin online aanbieders van producten en diensten, de adverteerders, eigenaren van websites, de affiliates, belonen voor het vertonen van advertenties, en voor het doorsturen van klanten.

Inkomsten uit affiliate programma

Als webmaster wordt je dus vergoed als er mensen op de links/advertenties klikken. Om zoveel mogelijk geld te verdienen moet je advertenties van bedrijven zoeken, die bij het onderwerp van jouw website passen. De bezoekers zijn geïnteresseerd in dat onderwerp, dus zullen ze sneller op die advertenties klikken. Daar krijg je zo’n €0,10 voor. Dat noem je de Cost Per Click (CPC).

Als de bezoeker van jouw site echter een brochure aanvraagt of iets koopt krijg je veel meer geld. Soms wel 50 euro. Dat noem je de Cost per Lead (CPL).

Voor- en nadelen M4N

Bij het affiliateprogramma M4N heb je een aantal voordelen zoals:

•Het is een Nederlands affiliate programma, dus ook veel Nederlandse adverteerders

•Er is een drukbezocht forum

•Je verdient direct €20,- bij het aanmelden

•Snel uitbetaald, geen PayPal nodig

•Veel handige opties zoals het laten roteren van advertenties

•Een uitbetalingsgrens van maar €5,00!

Aanmelden voor M4N?